Jag vaknade i morse med tron om att jag var den karlakarl jag alltid varit. Hård, bestämd, alltid med ett byggprojekt eller en bilmekning på gång. Men så såg jag vad ni har sökt på för att komma hit till bloggen igår.

du-är

Nu vet jag inte alls vem jag är längre. Jag trodde jag var ”kille i kalsonger”, men här står det ju tydligt att jag Är naken tjej. Har det hänt nu? Har feministerna genomfört sin ondskefulla plan där vi män blir av med våra byxormar? Åh gud, är jag ”hen”? Får jag inte titta på foppoll, rapa , fisa och dricka öl längre? Vad händer nu med min rättighet att slå bollen med det runda slagträet i brännboll? Och om jag är ute på stan och ser en snygg donna, eller kanske bara en halvsnygg men som har en redig urringning, får jag inte då utstöta grymtanden eller illa valda komplimanger eller åsikter som hon inte bett om?

Vänta nu, min penis är ju kvar! Fast någon sade att jag var naken tjej. Jag fattar ingenting nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *