giphy tumblr_mwv2dqH6B11smodxto1_400

yoga-funny

 

Mmhmmmm skönt var det men jäklarnss vad jag känner det i låren. Jag hade träningsvärk innan och nu känns det som om de är gjorda av gelé ungefär. Kommer jag ens komma ur sängen imorgon? Hmmmm..kan iofs vara intressant….

Och det var inte vilken vanlig yogadag som helt hörrenini, det var första gången jag fick ner hälarna när jag stod i hunden samtidigt som jag hade näääääästan raka ben. Så jävla ballt. Och när vi stod på skuldrorna så hittade jag det där lilla maglåset så att jag kunde stå nästan rakt upp i luften med benen. Det går alltså framåt och det känns gött det. Snart kommer ni endast se mig i spagat.

Eller i split.

Banana split *dansar runt i grädde och glass och chokladsås*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *