Den här helgen alltså! Wham bam thank you ham clam!

I fredags mötte jag upp David för en öl och lite lunch på Villa Godthem.

Efter en timme där rörde vi oss vidare in mot stan och till Bar Burger Café där de serverar den delikata, men lurigt starka, Brooklyn Blast! En favorit sedan vi var i New York sist.

När vi suttit där ett tag mötte Ludde och Anna upp och så efter en öl till bar det av till ”stammisstället” där Marcus också anslöt. Stammisstället är ett ställe vi inte riktigt är stammisar på ännu, men vi jobbar på det och jag tror vi tog oss en bra bit på vägen när vi bjöd HELA baren på både öl och shots. Nog för att det inte var jättemånga gäster där när vi gjorde det, men det är tanken som räknas och alla verkade uppskatta det.

Helt plötsligt berättade Anna att hon bokat ett rum på K Karaoke och det är ju trots allt den bästa avslutningen på vilken kväll som helst så vi styrde kosan dit och fick sällskap av lite fler, till exempel Katinka!
  

Igår var det lite tungt på morgonen, men till slut lugnade baksmällan ner sig lite och vi spelade in ett podcastavsnitt. Yrsa kom hem från landet och vi gjorde oss festfina för att fira Karins födelsedag.

Det var en väldigt trevlig kväll som nästan slutade på K karaoke igen, men vi åkte hem och sov istället vilket jag tror var en bra idé, för vi hade något väldigt viktigt bokat idag. Bio med det här glada gänget och Magic Mike XXL!

Vilken härlig film det var! Vi tyckte alla att den var bättre än ettan och var på ett strålande humör när vi gick därifrån. Se den säger jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *