OBS ni som hatar häst dags att sluta läsa nu.

I torsdags på ridningen hade jag en för mig ny liten pålle vid namn Juvelen. Ett sånt himla litet gullefjun alltså! Han är rätt ny i stallet och känns liksom lite ung, fjunig och sprattlig hela han. När jag gjorde iordning honom ville han bara äta, busa eller få kli hela tiden <3 IMG_0247.JPG

IMG_0245.JPG

IMG_0240.JPG

Lektionen gick okej men inte superbt för jag höll inte ihop honom ordentligt. Jag är van vid mindre hästar som liksom håller upp sig själva lite mer, men med Juvelen blev det lite mer kamelfeeling när jag inte höll ihop tillräckligt och drev på tillräckligt. Men han var snel och fin han! Om än lite sprattlig. Vi gjorde övergångar idag med och övade på sits och hand. Det behövs för lälle mig kan jag meddela mvh /cykelstyret

IMG_0297.JPG

IMG_0265.JPG

IMG_0321.JPG

IMG_0294.JPG

När ridpasset var över ville jag ta en gosig bild med lilljuvelen. Jag försökte muta med lite hö för att han skulle vilja påsera in i kameran, och juvelen trodde att min tumme var ett extra stort och saftig höstrå så det grabbade han tag i med sina rejäla doningar till tänder :——)))

IMG_0345.JPG

Sedan var det slut på det roliga och jag åkte hem, men imorgon är det dags igen <3<3<3456789

1 comment on “Hashtag veckans häst (nästan en vecka för sent men ändå..)”

  1. Åh tänkte först vilken lyx- ska du rida dubbelt den här veckan! Men sen kom ja på att det här va förra veckans häst haha. Lycka till!

    Hoppas tummen repade sig. Har själv inte ridit honom, men han e söt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *