Pjuuuwwhh nu har jag precis kommit hem och lagt mig i sängen. Vilken kväll jag har haft vänner. En riktig hästkväll med riktiga hästjobb (höhöhö).

Jag började klockan sex med att rida ett pass på en liten häst som heter Bendit, vilket är ironiskt då han är så förjävvla stel och inte alls vill benda it. Sedan pausade jag i två timmar och pluggade lite under denna tid och sen på’t igen ba. Då hade jag Parma(skinka) och hon är en av mina absoluta favvos för hon är så extremt mysig och gosig! På båda lektionerna övade vi tempoväxlingar och det var himla mycket blandat resultat för mig. Min ridlärare sa ”det är lite roligt att du kan få hästen att gå så himla fint och sedan går den inte alls fint helt plötsligt” (ja typ så iaf). Men det är ju bra att det går bra ibland *har ett halvfullt glas i näven*. Jag har i alla fall en bra feeling efter dagens lektioner och det känns bra!

 

20130228-233123.jpg

20130228-233141.jpg

20130228-233147.jpg

Titta på goseparma! Vilken pärla! Hon la mulen i min hand och vilade där, så himla fint! Började gråta lite.

Nu ska jag sova fast jag inte har duschat. Japp så äcklig är jag. Men det bjuder jag på, som Sally skulle ha sagt! Puss och godnatt alla ni gamla godingar, men också ni nya besökare som kommit för att ni vill ha skvaller om Hanna. Stanna kvar på en kaffe om ni vill! Jag bjuder!

2 comments on “Häst är bäst och Parma är inte en skinka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *