Suddiga photo booth-bilder ftw!

Bild 2014-09-11 kl. 21.19

Jag provsmakar den öl som jag, efter att ha druckit fem andra öl, tyckte var ”den gooooodaste jävela ölen evvvvverrrrrr” när vi var på Brooklyn Brewery. Jag ska nämligen partaja lite i helgen och jag vill veta om det är något att köra på då. Det är en dubbel IPA, alltså stark som fanken, som inte smakar så mycket alkohol. Däremot så smakar den kanske liiiiiite mer alkohol än jag kom ihåg, men ändå väldigt god. Tror framför allt att den kommer vara god till kött. Ja, Blast heter den i alla fall och den går att beställa från systemet.

Woho, ja nu är en lite berusad såhär på torsdagskvällen. Skön…t. Då passar jag in i Big Brother-stämningen som strömmar ut från tv:n!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *