Åh vilken himla härlig promenad jag och Tomas tog idag! Jag är så glad för snön och minusgraderna och solen som alla medverkade till att göra prommisen härlig (även om minusgraderna också gör mina tår till isbitar som helt domnar av pga kylan). Det är såhär vintern ska vara hörrni.

Vi spatserade via fagersjö, längs med vattnet och sedan till Farsta centrum och fikade.

IMG_9683.JPG

IMG_9690.JPG

IMG_9686.JPG

IMG_9680.JPG

IMG_9693.JPG

IMG_9696.JPG

När vi gick förbi där vid vattnet så var det en massa vi såg som åkte skridskor på isen. Jag visste inte ens att det låg is? Hur kan den vara tillräckligt tjock undrar jag, det har ju knappt varit kallt?

Under promenaden var huvudvärken under kontroll men nu hemma slog den till igen så nu ligger jag utslagen i soffan. Imorgon ska jag jobba (tjoho) så jag ska bara ta det lugnt och försöka komma i säng tidigt ikväll. Så himla spännande planer :—)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *