Jag vet inte hur ni har det, men här i Stockholm har det snöat sedan igår och nu ser det ut så här

 

20121129-075902.jpg

Jag har som vanligt inga vinterskor utan skuttar fram i mina sneakers. Det här skulle vara året då jag äntligen gjorde slag i saken och köpte ett par riktiga vinterskor, men det har dragit ut lite på tiden. Kanske får det bli ett inköp nästa vecka eller så.

Jag tycker det är kul att se hur folk börjar ta små myrsteg i alla backar nu också. Trippar försiktigt fram på ovana vinterben, för man vill ju inte vara den som halkar i backen på väg ner till tunnelbanan.

I morgon är jag ledig förresten eftersom jag jobbade på min lediga dag i går. Då ska det fixas och fejas för på lördag är det partaj hemma hos oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *