Bild 2014-11-26 kl. 16.00

Alltså va det går i ett this little thing called life. Idag har jag knappt hunnit kissa (gjort det en gång på hela skoldagen, och precis när jag är klar kommer någon och drar i dörren och när den inte öppnas börjar hen utanför knacka på dörren??? Som om jag då skulle ba ”jaha ville du komma in, jamen välkommen in i mitt lilla krypin då, stäng gärna dörren efter dig så slipper vi oinbjudna…”). När jag inte kissat har jag hållit i fyra lektioner varav tre var kaosiga :—-)))) MMMM kul. Och så har jag ätit lite lunch och suttit ner några minuter i lärarrummet och överlag har jag fått lite krupp på all negativitet som finns i skolan från alla håll och kanter. Jag är ingen ”VÄLJ GLÄDJE”-människa men alltså det påverkar mig så mycket när folk omkring mig är negativa så jag vill bara skrika på dem ”MEN VÄLJ GLÄDJE DÅ FÖRIHELVEEETTTTEEEE”

Jaja. Imorgon i skolan är det dags för julmarknad och det ser jag fram emot, eller snarare att packa ihop alla smågotter som barnen bakat i olika påsar. Tänker att chansen är stor att jag kan slinka ner någon liten gotter i min egen magpåse också. MMMM. Och så på fredag är det adventsfirande i kyrkan med julsånger och mina sista lektioner och så vips är praktiken slut för den här gången. Underbart är kort och sådär.

Nu ska jag snartt åka till stallet för att hoppa ponny, för jag har en igenridning att utnyttja. Det ska bli mysigt att komma dit och tänka på annat ett tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *