I helgen har jag ännu en gång varit frånvarande från www, och detta av lite olika anledningar. För det första så åkte jag ut till Ängsholmen på fredag dag efter skolan för att jobba ännu en helg på världens bästa jobb.

Hejdå stan hej Ängsholmen
IMG_5792-0.JPG

Eftersom det var fredag och sista dagen jag var i stan innan valet förtidsröstade jag innan jag åkte ut i skärgården. Och här var jag fortfarande fylld av hopp </3 (hopp i dubbel bemärkelse…heheh)

IMG_5778-0.JPG

På Ängsholmen jobbar jag ju med lägerskola, så klasser kommer ut till ön och har två dagar fyllda med aktiviteter där. En sådan aktivitet är höghöjdsbanan och där hängde jag mycket under dagarna. Och när jag inte hade något bättre för mig (alltså väntade på att få barn till mig upp i gungan) så tog jag selfies för att försöka visa på höjden. Det gick väl sådär kanske..

IMG_5806-0.JPG

Ser ut att vara kanske två meter? Men det är snarare…sju? Kanske något sådant.

Ja och så kan en ju ta foto nerifrån också så att trädet kommer med. Ball effekt och så.

IMG_5811.JPG

Eller så kan en fota ner på marken när det är andra där för att försöka föreviga höjden. Hej hej Katinka kan vi ropa nu!

IMG_5798-0.JPG

Ja och vänder vi på oss så har vi överblick ut i banan och kan heja på barnen som kämpar med att utmana sig själva och sina rädslor.

IMG_5812.JPG

Och förutom att stå i träden och heja på barn så hade jag lite andra pass också, som out door challenge och backklättring. Och så berättade jag spökhistorier och åt mat och bakade paj och såg Divergent (boken är SÅ mycket bättre) och skrattade helt sjukt mycket med alla fina människor som jobbar där ute. Åh jag blir så hel på Ängsholmen!!

IMG_5958.JPG

Jag hängde också med de ”små” och ”söta” (läs asstora och megaläbbiga) grisarna och fick gristryne över hela min ena ärm på min enda tjocktröja jag hade med. Tjoho.

IMG_5849.JPG

Ja och så högg jag lite vet också i en extremt sportig jacka……

IMG_5896.JPG

Om ni undrar varför jag har samma kläder på mig hela tiden så är det för att jag inte hade med så många, och så stannade jag ett dygn längre än vad som var planen. Så det blir ju fler dygn då samma kläder ska tjäna som utfitt. Men inte gjorde det mig något förutom grisdoften om min ärm.

Ja och eftersom jag var kvar där ända tills måndag kväll så bevakade jag valet på Ängsholmen och blev så otroligt ledsen och frustrerad under kvällens gång och efter det resultat som till slut fastställdes. Jag ville bara vara ensam och gråta och tänka för att sd fick så mycket som 13%. Fy fan alltså. Alla dessa människor som står bakom detta rasistiska parti. Blä.

Dagen efter försökte jag för tillfället ignorera faktumet och jobba på som vanligt, och njuta av mitt sista Ängsholmsjobb för i år. Och så bestämde jag mig för att ta itu med känslorna, och med upplägget av de nödvändiga kommande aktionerna för att på något sätt känna att jag bidrar till att göra något åt detta megahemska valresultat efter att jag kommit hem istället.

Och så igår kväll fick jag skjuts av dessa stjärnor till människor över spegelblankt vatten till Boda och satte mig på bussen hem, helt mentalt och fysiskt utmattad efter en himlahimlahimla fin helg.

IMG_5989.JPG

Jag är verkligen så glad att jag fått chansen att vara på kollo som liten för shit pomesfrittes vad mycket det har gett! Om ni har möjligheten att skicka iväg era barn på kollo (och om de själva också tycker att det verkar najs såklart) så GÖRE. De kommer ha the time of their lives och växa så otroligt mycket som människor. Och så kanske de kommer sitta där och vara 28 år och ha sina allra bästa kompisar från kollot, och fått vara med och utbildas och utbilda i ledarskap, och fått lära sig att segla, och fått så mycket bättre självförtroende och självkänsla, och få tillfällen att umgås och utvecklas av andra underbara människor i alla möjliga åldrar, och fått skratta en helg i september tills magen gör ont för inget speciellt alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *