Vem är sämst på att blogga på helgen??? Jo helt uppenbart är det jag! Alltså jag vet inte vad som händer med tiden, det är inte som att jag har en massa för mig i ett så att jag aldrig någonsin hinner dra upp mobben/dattan och blogga lite. Nämen lite såhär såg det ut:

I lördags vaknade jag vid tio för att Tomas väckte mig så snällt, annars hade jag sovit vidare som den lille tröttgris jag är. Sedan vet jag inte riktigt vad jag gjorde men plötsligt var det dags att åka till jobbet. Och det regnade :-((((((

IMG_7917.JPG

Sen var det fullt upp med jobbande. Efter föreställningen sällskapade jag och Tomas hem, för han hade varit på teatern och kollat. Men istället för att gå av vid hökarängen som är vår station så gick vi av vid sandsborg och gick genom kyrkogården och hälsade lite på mina släktingar och beundrade alla fina ljus.

Jag var väldigt mycket i carpandet och fångade stunden utav bara helskotta, så jag fotade endast ett foto som inte ens var speciellt fint:

IMG_7920.JPG

Men jaja det var ju fint att jag kunde ta tillvara på stunden på kyrkogården ändå.

Sedan somnade vi till Harry Potter i soffan med händerna i varsin ostkroksskål. Jag skulle ha gått på fest men kände mig sådär försjuk och alldeles luddig i huvudet och hade ont bakom ögonen och näsan. Så en lugn kväll i soffan kändes alldeles rätt.

Och när jag vaknade i söndags så kändes det lite bättre med måendet så det var nog helt rätt beslut att somna i soffan istället för att sitta på ett golv och prata. Efter att jag vaknat åt jag lchf-pannkaka till frukost (pga gott och att en håller sig mätt länge) och åkte sedan till jobbet igen och gatan på vägen till jobbet var apfin!
IMG_7937.JPG

Sedan jobbade jag och hade det körigaste passet NÅGONSIN! Efteråt var jag så himmelens slutkörd så jag åkte hem och satt i soffan hela resten av kvällen, med min lille gosegris i famnen <3

IMG_7941.JPG

Ja och det var den helgen det. Inte världens mest spexiga happenings men ändå rätt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *