Jaha då var vi här igen, den sedvanliga helgtystnaden. Även fast helgerna innehåller mycket mer fritid än veckodagarna så tycker jag att det är svårt att hitta tid till bloggande. Kanske för att jag gör så mycket. Eller för att jag sover så länge och slappar så mycket…..hehehe.

Just nu är jag i alla fall på jobbet och försöker bibehålla något slags lugn. Vi delar foajé med ett annat ställe och de har öppet inför sin föreställning nu, samtidigt som vår pågår. Deras publik genererar ju naturligtvis ljud av olika slag vilket jag är otroligt orolig stör vår föreställning. Får tamejtusan stressutslag av det :////////

Annars är detta ett himla bra extrajobb. Och att få åka ut på Skeppsholmen med båten några gånger i veckan är ju en fröjd nu när det är så fint! Precis just som hösten är nu är jag så nöjd. Men kallare och gråare än såhär behöver det inte bli tycker jag.

Håll i er här kommer en BiLdBoMb

IMG_7258.JPG

IMG_7246.JPG

IMG_7262.JPG

IMG_7254.JPG

IMG_7290.JPG

IMG_7296.JPG

Och såhär pigg är jag idag efter gårdagens utgång och festligheter

IMG_7294.JPG

Nu ska jag försöka plugga lite eftersom jag uppenbarligen glömt bort att jag går i skolan denna vecka :—-)))))))) tihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *