Bild 2014-09-10 kl. 17.24 #5

Hellloooouuuiiie. Nu är jag hemma från lägerskolan igen. Vi har haft två dagar av mycket naturfokus med mycket lektioner i det gröna och olika utepedagogiksprojekt. Mellan lektionerna har vi ätit och sovit och en liten gång bajsat. Jag var ju nervis innan men det blev en himla bra resa faktiskt. Jag ”fick” vara med även om jag är en nykomling och fölk pratade med mig och så. Det kanske låter onödigt att oroa sig över ifall andra ska prata med en, men jag har upplevt många gånger att människor inte bryr sig alls om något annat än sin egna lilla redan befästa och bekväma situation. Ja men så var det i alla fall inte. Jag kände mig liksom med.

En annan sak som var himla mys var att vi bodde i en hästhage. JO DET ÄR SANT!! I en hage! Med sötepötiga islandshästar. Jag snapchattade alla mina hästkompisar. Och igår kväll satt vi runt lägerelden och åt hajkbanan och grillade marshmallows och sjöng Wonderwall…………..

 

Ehehhee. Nä ingen wonderwall. Men vi satt och pratade och skrattade liksom, ni vet hur det är. Det var väldigt trevligt och mysigt. Och klassresigt. Vilket ju stämmer eftersom vi var en klass som var på en resa tillsammans. Så ja den lilla resan får många poäng i min bok. Jag tycker att allt var himla bra. Heja universitetet och mnd som fixar detta åt oss. Så HIMLA mycket mer konkret och givande att faktiskt själv få uppleva lägerskola och utomhuspedagogik istället för att sitta i ett klassrum och läsa i en bok om det. Fler institutioner borde ta efter mnd, matten och denna kurs är verkligen bland de bästa jag gått med de mest engagerade lärarna.

Men hur skönt det än var är det också otroligt skönt att vara hemma. Ikväll ska jag och Tomas ha myskväll med nagellacksmålning och tedrickning och sånt dära <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *