Hej hopp. Igår ändrades allt snabbt och från att inte varit tal om att skicka hem mig så fick jag besked om att jag, ifall jag ville, var välkommen att lämna sjukhuset. Så snabba vändningar kan det vara på sjukis, det lärde jag mig förra gången. Anledningen till den möjliga hemgången var att mitt blodtryck har stabiliserats tack vare medicineringen och att jag inte mår dåligt i övrigt. Så jag blev hemskickad med medicin och inbokade återbesök för att hålla koll på blodtrycket, och ifall jag skulle må något annorlunda ska jag höra av mig på en gång.

Det är SÅ skönt att vara hemma!! Jag kom hem igår vid fyra och var så lycklig över att kunna laga egen god mat (tortellini med gucka..mmmmumms), sitta i soffgropen med värmedynan och hela familjen omkring mig, bada badkar och sedan kunna gå och lägga mig med min gravidkudde som hjälper mig att sova bättre <3<3. Nu hoppas jag att trycket håller sig inom kontroll tills det är dags för snittet så att jag får fortsätta vara hemma!

Nu är det måndag ”morgon” och jag sitter igen i soffan och pysslar med lite olika saker som att titta på full patte, skratta åt min knöliga mage som kommer sig av diverse morgongymnastiska övningar från bebisar, dricka te, kollar på www efter fina saker jag vill ha, ringa återbud till diverse grejer och sånt där ni vet.


Min plan för dagen är att städa iordning lite här i hemmet, baka bröd, platta mitt hår, packa om min bb-väska, tvätta lite saker i handfatet så att de är redo att packas ner igen inför återvändandet till sös, beställa en matkasse eller två. Helt lagom lugna aktiviteter alltså. OCH just det, jag får inte glömma att jag måste duscha också, gärna så snart som möjligt. Flera gånger inatt vaknade jag upp och var sjöblöt av svett. Alltså jag överdriver inte. Det var droppar i min panna och jag var tvungen att byta sovtröja för den var helt blöt. Så otrooooooligt otrevligt att vakna upp och vara så svettblöt över hela kroppen. Så ja en dusch är på sin plats.

1 comment on “Hemma igen <3”

  1. Skönt att vara hemma igen!! Hoppas det får bli så tills det är dags! Mitt blodtryck har också rusat iväg senaste veckan (33+5 med mina twins idag) och idag hade jag +1 äggvita/protein?! Förstår fortfarande inte om det är samma eller olika…. Håller iaf tummarna för att det ser bättre ut i övermorgon annars blir jag kanske inlagd jag med. Tråkigt! Men inte så mycket att göra isåfall!

    Kämpa på nu tills det är dags! Antar att det inte kan vara många dagar kvar??? Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *