Idag jobbar jag inte från teatern utan sitter och fixar med lite saker hemifrån och har lite halvledig dag samtidigt. Ja ni vet ju om mina konstiga rutiner och jobbtider nu tänker jag, men jag kan ju dra det igen. Eftersom jag jobbar lördagar jämtjämt så har jag måndagar ledigt, men denna måndag jobbade jag så jag tar ledigt idag istället.

Förutom att svara på mejl och sådant så fipplar jag med hemmet. Jag har inte bytt om från myskläderna jag satte på mig imorse än eftersom jag bara är hemma och skrotar. Här kommer fyra bilder från VeRkLiGhEtEn

1. Väntavänta på att tvätten ska torka

IMG_2004.JPG

2. Jag testar att möblera om lite hemma för att se om det känns mer harmoniskt. Jag är så trött så vårt hem. Här har jag bytt plats på byrån och drinkvagnen…hehhe stora förändringar…

IMG_2003.JPG

3. Medan jag väntar på att tvätten ska bli klar så har jag tömt en massa platsburkar på diverse kvarvarande innehåll, och så ska jag ta med dessa till återvinningen på min prommis. SÅ skönt att bli av med för detta har legat i badrummet i flera veckor och bara varit i vägen.

IMG_2001.JPG

4. Och så har jag också försökt diska undan. Vilket skulle vara enklare om det gick att använda båda hoerna (stavning??). Den vänstra ni ser här på bilden är ju en tredjedelsfull med vatten och det har varit såhär sedan igår kväll. Det har alltså inte sjunkit undan ALLS sedan igår. He. He. He.

IMG_1998.JPG

Jag vill ju allra helst inte sitta här inne och häcka hela dagen, mest längtar jag ut i solen men jag måste hålla mig hemma tills tvätten är klar.

På promenaden tänkte jag ta mig till Farsta, och köpa lite gokaffe till mig själv och kanske någon blomma också. Liva till hemmet lite. Jag ska också handla ingredienser till kvällens midddag. Om förra veckan var en riktigt uppstyrd vuxenvecka med sjukt planerade måltider har denna vecka varit precis tvärt om. Inget har varit planerat, inget finns hemma och ingen har koll. Men jag tänker att det kanske blir lasagne idag. Men ja, vi får se. YOLO.

Hejsvejs!!

Bild 2015-03-12 kl. 12.55 #6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *