Idag jobbar jag hemifrån, vilket känns så himla mycket som att vara tillbaka till plugglivet. Men bara det braiga med plugglivet, det där som innebär att jag kan yoga på morgonen, åka hem i mina svettiga kläder och vänta med att duscha, sätta mig bekvämt i soffan med datapatan och småputterjobba lite, dricka omåttliga mängder te, få sällskap av små snarkande gulledjur, lyssna högt på pinig musik osv.

Så himla härligt ändå!

Förutom att sitta här och småputterjobba (mycket mejla olika ställen och personer) så anstränger jag mig hårt för att inte titta ut genom fönstret för där utanför snöar det <///3 buuuhuuuu. SÅ ledsen över det ://///// Och solförmörkelsen har jag helt ignorerat för jag fick panne när någon sa att nästa inte kommer förrän om 24 år, och tänker jag så långt fram i livet får jag bara ångestkänslor.

Om ett litet tag ska jag gå och duscha av mig morgonyogasvetten, svida om till något inte lika bekvämt men ändå bekvämt nog och åka iväg och fira min kompis examen med laserdome och middag!!! Jag ÄLSKAR laserdome och jag älskar mat, så det blir ju en alldeles pörfi fredagskvällsaktivitet!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *