Idag tog vi pendeltåget hem till mina föräldrar för att äta påsklunch. Men först klämde vi i oss varsin glass från GB:s nya sortiment.

bild(20)

 

Jag har ju en ganska stor familj eftersom mina syskon har sjukt många barn, så det är roligt att komma hem då och då för att träffa alla. Men jag vet inte riktigt vad jag tyckte om att de här gossarna stötte på Yrsa och bad om hennes nummer.

bild(18)

 

Alltså, liksom hallå! Jag sitter här bredvid. Bara för att jag börjar bli gammal och gaggig så betyder det inte att ni kan komma här och ragga upp min tjej! Nog för att herrn till vänster är sjukt lik mig när jag var i den åldern, men ändå, Yrsa kan väl inte falla för det här smörandet?

Jo, det kunde hon! Hon delade glatt ut sitt nummer och blev så här jävla nöjd. I min gamla Guns n’ Roses-keps till på köpet!

bild(19)

2 comments on “Hemtrakterna”

  1. Måste bara dela med mig av min dröm jag hade inatt. Jag var på fest hos er, en grym sådan, med massa dans bakom soffan. Men några grannar blev arga och vi stängde drastiskt av musiken och skulle ut och motionera istället. Jag hade dock konstigt nog glömt mina joggingskor hemma (vem tar inte med sig dom till en fest lixom?) och försökte klämma ner fötterna i två vinflaskor istället, eftersom att det logiskt nog är bättre att motionera med sådana på fötterna istället för vinterskor. Yrsa blev arg på mig pga min glömska och surade ett tag. Sen hade vi följe till skolan i världens längsta rulltrappa. BRA DRÖM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *