Japp jag har köpt ett par nya shörtss. Jag älskar shörtss. Efter att jag kom hem från dagens opponering och efter att jag tittat på Never say Never directors cut med Tomas, Anders, Anna och Davis (det är Tomas favvofilm) så slängde jag mig i badet och när jag steg upp därifrån som en sjöjungfru stiger ur vattnet med stil och grace klädde jag på mig dem. Shortsen.

Sååå här kommer en bildKaVaLkAd. Och sorry about the posing guys, it’s from my old modelingdays. Can’t really help myself…tihiii. Jag showar också off min snygga frippa på första bilden här. Fashion bor här!

Bild 2013-04-30 kl. 17.32 #4 Bild 2013-04-30 kl. 17.32 #8 Bild 2013-04-30 kl. 17.34 #6 Bild 2013-04-30 kl. 17.35

En gång modell, alltid modell. Det är som att cykla.

 

Näääämen visst var dom snykka?!? Tänk er dom med en liten tygsko på foten och en fräsig hatt på skann (inte för att jag någonsin har hatt, men tänk) och en liten solglasöga……

……och inget på överkroppen.

 

Men om någon kan rocka den stajlen så är det i alla fall jag, för fashioniqon är också en tidigare sysselsättning of mine.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *