20120924-224732

Nu är klockan slagen tio och det är dags att krypa till kojs för lälle mig. Jag gick och la mig megatidigt igår och försov mig ändå för att jag i vanlig ordning inte vaknade upp när klockan ringde utan snoosade en halvtimme :((( Så jag tänker på’t igen ba, och ikväll somnar jag förhoppningsvis snabbare än jag gjorde igår då jag hade väldigt svårt att komma till ro pga oroligheter som rasade omkring i kroppen.

Imorgon ska jag hålla i två, eller kanske tre, lektioner i matte varav minst två kommer ske utan övervakning av min handledare så jag har barnen för mig själv. Så himla spenande. Och nervöst. Men det är ju också det som är kul! Att vara någon slags biperson som ska askultera tycker jag är så trööki. Så ännu viktigare att jag är pigg och nyter imorgon = ännu viktigare att jag somnar in i bädden så fiin som en blomma på en äng, i en gungande säng.

Förresten hittade jag inget fint att unna mig i stan idag, jag provde ett par jeans på monki som satt så ledsamt dåligt på mig att jag bara blev sjukt opeppad på att stå i ett provrum och titta på min kropp i olika klädespersedlar. Bra för plånkan ändå. Sen köpte jag förvisso en träningströja på hm i farsta, men det behövde jag faktiskt och det har jag tänkt på länge. Jag vill kunna springa utomhus även om det är kallt, så då behövde jag en funktionströja typ som håller värmen lite bättre än en vanlig svättshört. Så det var mer okej, men snart är det nog vipshopping på monkan och weekday ändå så då kommer jag ju få tillfälle igen att finna något fint och mycket billigare dessutom.

Nämen vad jag knattrar på, dags att SOVA JUUU.

(Alltså förlåt för alla hjärndöda inlägg här om dagarna. Känns som om allt jag skriver är så…oviktigt? Och förlåt för att jag är så dålig på att svara på kommentarer, jag har gjort ett race nu ikväll och försökt svara på alla. Hjärnan pallar liksom inte riktigt med :// Känns som att detta har med praktiken, min vanliga trötthet, novembermörkret och den lite oinspirerande plats jag befinner mig på mentalt just nu. Skulle SÅ gärna vilja vara på denna strand istället för hemma just i detta nu.

20120128-180040

Bara vara där. Få lite massage. Bada i havet. Läsa en masa bok. Gärna inte få lika problematisk mage som förra gången då jag knappt kunde lämna hotellet under ett par dagars tid pga behövde ha nära till toalett. Få lite mer massage. Äta en perfekt mango. Lyssna på poddar under ett parasoll med sådan där ljum vind…osv. Skulle vara guld det)

2 comments on “Hittin the bed”

  1. Tycker inte alls att det gör något att du skriver vardagsinlägg, kan vara skönt att läsa när man själv är lika slut i huvudet 🙂 hoppas du mår bättre snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *