God eftermiddag allihop!

Som ni förhoppningsvis vet vid det här laget så har vi en podcast som vi släpper avsnitt av varje vecka. Vi har kämpat på ett tag nu och om jag får säga det själv, vilket jag får eftersom det är min blogg, så är det en förbannat bra podcast. För det mesta rolig, ibland allvarlig men aldrig dålig. Utom kanske en eller två gånger, men då var vi nog sjuka, bakis och hungriga.

Nå väl.

Just exakt nu går det att rösta i Svenska Podcastpriset och som av en händelse är vi nominerade i inte mindre än tre kategorier. Jag inser att vi har en hård kamp mot alla stora poddare som haft turen att ha en stor skara fans redan när de startade sin pod, men tänk vad kul det skulle vara om vi åtminstone var med och kämpade!

Men det kan vi inte göra själva för fem röster gör ingen sommar. Därför lägger jag nu en liten länk exakt HÄR och om en klickar på den så hamnar en som av ett trollslag på sidan för röstning och då går det att skippa de större, välkända poddarna i kategorierna ”Bästa humor”, ”Bästa underhållare” och ”Sveriges bästa podcast” om en vill och istället lägga sin röst på det här lilla gänget, och skulle inte det vara härligt så säg?

tsf

6 comments on “Hjälp oss slåss mot Goliat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *