T3cxRB on Make A Gif, Animated GifsHoho världen? Hallåååå? Kom ut och lek med mig!

Alltså det är så konstigt det här med en blögg och ni som klickar er in här from time to time. Ibland är ni asmånga, fler än tusen små unika personer som klickar in här varje dag. Men ibland är ni jättefå (okej ”jättefå” är det kanske egentligen…men i sammanhanget liksom), kanske färre än femhundra unika små personer. Och ibland är ni asaktiva i kommentarsfältet och ibland är det som en privat dagbok utan minsta respons alls (förutom det där syskonet som kanske tjuvläser lite men inte vill erkänna det).

No judgements peeps, det är bara intressant. Jag undrar vad det är som gör att det svänger såhär? Jag kommenterar i princip aldrig på andras bloggar, förutom de jag redan känner. Däremot har jag en runda jag kollar minst en gång per dag, oavsett vad som annars händer den dagen liksom. Vissa bloggar kollar jag bara då och då, antingen för att jag glömmer bort att de finns eller för att de bloggar så sällan att det inte händer så mycket nytt varje dag, eller för att jag egentligen inte vill gå in på dem men ibland. kan. jag. inte. hålla. mig. Är detta överförbart på någon slags allmän basis? Och jag kan då anta att ni kanske är några hundra som har oss med på er varjedaglista, några kommer in av misstag på sökningar och sådant och så är det några av er som egentligen inte gillar oss men är inne ibland ändå för att ni. inte. kan. hålla. er? Vore ju spännande att rada upp er alla här i hökarängen på något stort fält och bara gå och inspektera er.

Jaja NOG OM DET. Jag har precis kommit hem från yogapasset som tyvärr inte var lika topp som vanligt. Men bra ändå så jag ska icke vara den som är den. En annan instruktör än min favvo och jag kände mig inte stark och inte smidig. Idag har jag i alla fall fått en stor tumme ur och bokat en tid hos min världsabästa naprapat som fixar ALLT. Jag ska dit nästa tisdag och läääääää häää häääääängaaaarrrr att bli knäckt och koppad och akupunkterad. Så ska jag också ringa min sjukgymnast och gå till henne också och se om jag kan få hjälp att bygga upp min rygg ännu mer. Vill bli bra i ryggen NU! Eller igår gärna.

Nu ska jag äta fruktsallad och dricka te och titta på Twilight på sexan med Arwen i knät. Tipptopp kväll <3<3

obs har märkt att vi inte kan svara på kommentarer i vår app, så svaren hamnar bara ut i det svarta hålet som är the world wide web. Så är det någon som inte fått svar så är det därför. Puss finisar

14 comments on “Hoho? Knack knack på era sinnen”

  • Ja, men varfööör? Vad är andras psykologi? Finns det ens någon? Detta är så späännnande att tänka på tycker jag! Vill skriva en uppsats om detta istället för om läromedel…

 1. Er blogg är en av få av de jag följer på bloglovin som jag faktiskt läser varje gång jag är inne, kanske för att jag nästan glömmer bort att jag egentligen inte alls känner er. Ni känns liksom som ett par sköna kompisar med en sköj vardagsblogg och bra åsikter. Och jag gillar inte att kommentera eftersom jag känner mig obehaglig då. Jag känner mig alltså obehaglig nu.

 2. Ni är med på min varje dag-lista. Följer er inte på Bloglovin eller så av den enkla anledningen att jag aldrig riktigt fattat hur man gör med det, aldrig ens försökt mig på att skaffa ett Bloglovin-konto faktiskt. Har blivit hemskt dålig på att kommentera också det senaste och det är nog för att jag typ alltid läser i telefonen och tycker det är lite jobbigt att kommentera då.

  • Haha jag har inte heller fattat charmen med bloglovin kan jag erkänna, har ett men är inne cirka aldrig. Fattar att det är jobbigt via mobilen! Jag tycker också det är jobbigt att kommentera via mobben.

 3. Ni ingår i min dagliga bloggrunda! Kommenterar när jag känner att jag har något att tillföra liksom. Om jag inte kommenterar betyder det inte att inlägget är dåligt, det kan tvärtom vara toppen, bara att jag inte har nåt att bidra med liksom. Iofs kanske jag ”borde” kommentera ändå, typ bara ”bra inlägg”, ”kul inlägg” osv. Det känns så platt och upprepande bara. Å andra sidan vet jag ju själv hur glad jag blir när någon kommenterar i min blogg att jag skrivit nåt bra, och jag tycker också det är sjukt obehagligt när jag ser att jag haft typ 400 läsare på ett inlägg där jag uttryckt starka åsikter och kanske ”hängt ut” mig själv lite åsså ba ”……” NOLL respons i kommentarsfältet :O

  • Men guuuu känn verkligen inte att du måste kommentera ”bra inlägg” och sådant, som du säger är det ju rätt…platt. Kommentera när du vill ::))) Kul att vi är del i din bloggrunda!

 4. Den ligger först på min varje dag-lista med bloggar jag läser, because I löööv it, så man kan kalla mig stammis 🙂 ibland är jag för lat att kommentera (sorry!) men oftast är det mest för att jag får någon stalker-känsla om jag skulle kommentera för ofta..? Jätteknäppt och helt orelevant men men 🙂 tycker ändå ni är grymma som skriver och delar med er varje dag ändå trots fler eller färre besök, uppskattar det verkligen även om en är en fegis ibland som jag och inte kommenterar 🙂

  • WOW först! Känns bra för bekräftelsebehovet. Ingen fara att du är för lat, eller lat….du är som de flesta skulle jag säga ::)) Tack för berömmet det väärmerr!

 5. Alltså jag kommenterar aldrig för jag känner mig töntig då på nåt vis.. Men kollar alltid runt på eran blogg för ni är balla och roliga med bra åsikter. / ditt norrländska fän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *