Hörni, är ni kvar?

Det har blitt en liten bloggpaus för oss och en vet aldrig om det blir det igen efter det här inlägget.

Sjukt mycket har hänt sedan sist, inte så konstigt kanske när det gått över en månad. Det allra största är nog att vi köpt ny lägenhet! Gah. Så mycket pengar, swosh bara. Så nu ska vi sälja vår lägenhet och var inte blyga för att dela den här annonsen med alla ni vet behöver en tvåa i superhärliga Hökarängen. Vi måste däremot flytta härifrån för det säljs typ inga fyror här, så vi styr kosan mot Bagis!

Vad mer då… Podden ligger fortfarande på is. Tänker på den ofta och framför allt tvillingförälderavsnittet som vi tänk spela in. Tyvärr är ungarna just nu på det humöret att antingen jag eller Yrsa måste vara med även om de har barnvakt av någon annan, så det är därför det dröjer. På dagarna sover de korta snuttar och när de väl somnar på kvällen gör vi det också.

Jag har börjat jobba så smått också och börjar med att köra halvdagar. Skönt med förstående kollegor när en fått twins, för just nu hade det nog inte funkat att jag är borta hela dagarna.

I övrigt så växer Märly som de ska, de är superhärliga och megajobbiga och vi älskar dem massor massor massor. Det är så sjukt att se två små människor växa fram med olika personligheter och allt.


Nå ja, nu ska jag ta tag i den här jobbdagen. Vi hörs hörni!

4 comments on “Holla Bloggo!”

  1. Åh vi är kvar! Följer er på insta så full förståelse för att ni inte hinner vara lika aktiva, men mysigt att ni bloggar lite och grattis till nya lägenheten! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *