När Yrsa jobbar på teatern blir det mycket ensamtid för mig. Idag har jag spenderat den på följande sätt.

Jag kom hem och lagade vegetarisk paella. Sedan tog jag den mest misslyckade bilden någonsin på den. Inte nog med att den är suddig och kornig, ljusen jag tände slocknade dessutom precis när jag tog bilden. Det är anledningen till att jag aldrig kommer bli någon blogztar :,(

(null)

 

Efter att maten fått smälta lite åt jag en semla från Grillska Huset. Den har blivit utnämnd till Stockholms bästa semla och det tycker jag var ett rimligt betyg! Bra mängd av allt och fluffig och färsk bulle.

(null)

 

*mmmmmmmmmmmmmmm*

(null)

 

Till semlan tittade jag på tredje avsnittet av Better Call Saul. Eftersom Yrsa inte sett Breaking Bad ännu så tittar vi heller inte på Better Call Saul tillsammans så det är ju perfekt att se när hon jobbar.

Nu tittar jag däremot på Léon som går på tv. Tänk att Luc Besson var så här bra en gång i tiden, och nu gör han bara prrrrrrrrpphfhdh. Det var ett pruttljud. Och Gary Oldman. Fan vad bra han är i Léon. Så sjukt underbart obehaglig.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *