…jo att jag inte alls gick och la mig i tid och läste en bok. TIHII.
Bild 2015-03-04 kl. 22.50 #2Jag har någon slags vision av att jag ska gå och lägga mig samma tid varje kväll och att jag ska avsluta varje dag med att läsa lite i en bok, dels för att jag blivit SÅ DÅLIG på att läsa böcker på äldre dar men också för att jag somnat in så mycket skönare när jag ligger i sängen och läser det sista jag gör. Jag tror också att jag behöver se över min relation till min mobiltelefon (märks det att jag snart fyller 30 eller???? SÅ VUXET SAGT!!). Men alltså det är ju helt galet vad mycket jag tar upp den och tittar på den, även om jag uppdaterade instagram för en minut sedan. Det KAN ju ha hänt något nytt……. För mig känns det här inte helt stabilt, så jag ska försöka att tänka lite på detta.

Ja men nu lyckades det inte som sagt för jag hamnade här i soffgropen med datapatan på magen och skulle ”bara kolla lite saker” innan jag skulle gå och lägga mig och läsa klart min bok (Not that kind of girl av Lena Dunham). Tiden springer ju bara ifrån en såhär på kvällen, eller njä där rättar jag mig själv. Den springer för sjutton jämt. Mina arbetsdagar går så snabbt att jag inte ens hinner fatta att jag missat lunchen med flera timmar, så att jag får äta den vid tre istället för vid tolv. Därav också lite utebliven bloggning. Jag tänker alltid att jag ska göra det när jag är på jobbet men så vips är jag på väg hem. Men så får det vara.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig! Jag och min bettskena.

Bild 2015-03-04 kl. 22.50 #5 Bild 2015-03-04 kl. 22.50 #9

Visste ni att jag har en sån när jag sover? Om inte, så varsågoda för denna information om mig. Skriv in det i era små anteckningar vettja. Jag har en otroligt god relation med min bettis. Jag vill ha den i jämt för det drar så skönt i tänderna. Ibland sätter jag till och med i den efter att jag borstat tänderna på morgonen bara för att jag gillar känslan så! Skulle jag läspa lite mindre i den skulle jag kanske ha med den till jobbet också. I <3 my bettis!

GODNATT SMÅ FJUN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *