Bild 2013-03-17 kl. 18.31 #3

…lagas det pizza i mitt och Tjompens kök. Av mig, och Tjompen. Vi ska äta en trevlig söndagsmiddag ackompanjerat av coca cola för att riktigt njuuuuuuuta när vi ser på söndags tv. För vi äter i soffan. Jämt äter vi där faktiskt. Alla måltider. Det är nästan lite skämmigt att vi så sällan sitter ner vid matbordet tillsammans och konverserar om viktiga saker när vi äter. Nej istället ligger jag som en jättebebis i soffan med tallriken som haklapp och Tomas sitter bredvid och är orolig att jag ska spilla på sofftyget. That’s how we roll. Our boll.

Denna helg har varit helt bäst! Om jag orkar ska jag blogga ett litet inlägg om det senare ikväll. Men nu ska jag snurra pizzadeg på mitt lilla finger som om det inte fanns någon morgondag!

2 comments on “I detta nu…”

  1. Å vi äter också nästan alla måltider i soffan, det är så mysigt och bekvämt ju 🙂 men ibland är vi duktiga och äter vid matbordet, då känns det nästan högtidligt, haha tänker att det egentligen är ganska normalt att göra det? Men jag gillar att man inte är ensam om att soffan lockar mest 🙂 tack för bra blogg!

    • Ja eller hur, då känns det nästan som att mna måste klä på sig finstassen för att det är så högtidligt! Tack för att du är en bra läsare av en bra blogg ::D:D:D:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *