Sitter jag på ett cafe och försöker få lite läsning gjord.

IMG_8190.JPG

Jag ska gå på ett pass som är fullbokat men jag ska försöka få en av de där platserna som inte går att boka, och då måste en vara där en timma innan passet börjar. Passet börjar halv sju så halv sex ska jag hänga på låset. Anledningen till yoga idag är att jag till min förskräckelse såg att morgondagens yoga 2-pass är inställt och ersatt av ett yoga 1-pass. Inget fel på det men jag vill verkligen gå på yoga 2. Så nu ska jag testa en ny instruktör och en ny anläggning. Spännande!!!!

Ja men tills jag kan dra mig mot anläggningen är jag förpassad till mitt bord och min bok. Jag läser på om kroppar, och tänkte på riktigt att det var konstigt att det handlar om kroppen när vi läser matte?? Hahahahahahhahaha tänkte inte ens tanken att det handlar om tredimensionella figurer. Joooomen det är ju tur att en har sitt matte game on……..

IMG_8192.JPG

2 comments on “I väntan på yoga”

  1. Yrsa!
    Jag sitter i detta nu& speglar mig, speglar mig, speglar mig för att bli klok på min hy. Kan inte bli klok på om jag har dålig hy på riktigt eller om det bara är psykiskt… Jag kommer ihåg att du led av problemhy ett tag, och jag undrar hur din hy är nu? Gick du till vårdcentralen? Överväger att göra det, men det känns så jobbigt att någon ska granska min hy.. Huvva!

    • Hmm..alltså min hy nu är bättre än förut, men sämre än när det var som bäst. Jag gick tillväga så att jag pratade med vårdcentralen som remitterade mig till en hudspecialist som jag fick vänta typ tre kvarts år på. Men när jag till slut fick komma dit så var det heavenly och hudläkaren tog mig och mina issues med min hud på allvar. Så försök skita i att det känns jobbigt att någon annan ska kolla på din hy, tänk att de ju faktiskt jobbar med det där varje dag och för dem är du inte DU utan bara en i mängden. Så hoppas jag att du får hjälp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *