…är jag på SöS för lite lyxig egentid…………..hehe så otroligt tråkigt sätt att spendera några timmar. Jag ska kolla upp mitt blodtryck igen och håller tummarna för ett bra sådant (och ett snabbare besök än förra gången).

…går mina ögon i kors av trötthet. Jag väcktes vid fyra och när matningen och bytningen av blöjor var klar la jag mig i soffan med knäppskallarna som inte ville somna om igen. Och när de tillslut somnade till vågade jag inte sova, så jag har varit up and going sedan fyra :—–))))

…har jag kvalat in ännu mer i min nya roll som typisk förälder och funnit att vissa saker som kan glädja och peppa förändrats, jag fotade nämligen en blöja med innehåll pga uppspelt och glad för att det var så mycket och löst bajs. 

…åkte jag buss till sjukhuset tillsammans med en av de läkare som gjorde mitt kejsarsnitt. Våra ögon möttes. Oj stelt det kändes (OBS medveten om att han säkert inte har ett uns av aning om vem jag är men jag kunde bara tänka på att han grottat runt inne i mig och hur knäppt det var ifall han kände igen mig) ((fundering, skulle han kanske känt igen mig mer om jag haft Kalle Anka-style på bussen? Då hade han ju sett de delar av mig han fått äran att uppleva allra mest)).

  
Jag besparar er en bild på mitt trötta ansikte ni får nöja er med skuggan av mig. Men skål på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *