Helo hola bonjour hej…moschi moschi…?

Idag har varit en himla ståhejig dag. Vi började den nämligen megatidigt för att hinna åka iväg till IKEA innan de andra dagsplanerna. Ja eller, megatidigt i alla fall om en tycker att gå upp klockan åtta är megatidigt…hehehehehehhehe. Mvh bortskämd med sovmorgnar.

Men klockan tio nollnoll stod vi på Ikeas parkering och blickade mot varuhusets lockande ingång. Jag studsade ditåt och Tomas gick med tunga tunga steg. Gissa vem av oss som älskar Ikea?????

Jag köpte en kaffe för 10 spänn för att fira lönen *yolo* och så åkte vi upp för rulltrappan in i härligheten.

Det blev dock inte riktigt ett besök i min smak eftersom jag älskar att strosa omkring och bara vara, men nu hade vi en timelimit vi var tvungna att hålla oss till. Så vi hastade mest igenom våningarna och tog oss rätt snabbt till småpryttlarna. Det var där de flesta saker vi skulle inhandla fanns. Typ det enda som stod på listan var blommor och sådana kuliga saker.

Meeeeen vi köpte också en hylla i present till min syster, eller jag köpte inte vi. Tomas ville inte vara med och betala den. True story.

Han ville äta sina korvar istället. Och så berättade han glatt om när han brukade klämma en fem stycken sådana till lunch varje dag när han jobbade nära Ikea i barkarby. Alltså det är ju tur att vi redan är gifta, och att det blir så himla veckigt med skilsmässa och så. Annars hade detta varit adjöss och goodbye. Dessa äckelkorvar byggde alltså Tomas kropp. UÄHH.

Klart som korvspad att det inte fanns några vegokorvar att äta för mig, så jag fick nöja mig med att smaka på lite saft och sura.

Och här ser ni våra fyndade fynd.

Det blev inte så himla mycket, men en ny matta till balkongen, lite växter, nya gardiner till vardis, planteringsgrejor, en papperskorg till toaletten, en klädroller. Sånt där användbart småtjafs helt enkelt.

 

Och sen när jag packat upp och fotat detta like a true blogztar så åt jag lite dumplings hemmavid och hastade sedan iväg till mitt jobb och där är jag nu. För att jobba kväll.

Obs sorry för virrigt inlägg, känner mig nästan svimfärdigt hungrig och himla off in mah brainz. Vet inte ens vad jag skrivit??? Opa opa. Nu ska jag fortsätta med mitt jobbii.

4 comments on “Ikea ”

    • Åh jag såg den men kände att det mest såg ut att vara deg, men då skulle jag ju ha slagit till på en sådan!! Nästa gång får det bli.

    • JA alltså jag har haft en aloe vera-växt i typ ett år därifrån som jag tyvärr råkat övervattna så den dog :'(( Gav mig fan på att mina blommor ska få vatten ordentligt för de brukar alltid torka och dö, men aloen vill ju verkligen inte ha lika mycket vatten vilket jag inte tänkte på…heheh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *