Hej sorry för den tystnad som varit under dagarna tu, hade ju förvisso lyckats tidsinställa två inlägg (prisa gudarna!! Är generellt SÅ dålig på att tidsinställa) men jag har ju inte direkt uppdaterat med några vanliga dalboksliknande inlägg. Varför är detta undrar ni kanske, och det ska jag tala om för er nu. Jo så är det att jag har jobbat på mitt hm-jobb hela helgen. Och även fast jag inte jobbat alla vakna timmar på dygnet så har jag ändå inte orkat göra något alls förutom att dega hemma och jobba. Jag drabbas av en tröttma som inte är av denna värld när jag jobbar där.

Så that’s what i’ve been up to. Hoppas ni haft kuliare saker för er så gosegrisar.

Ikväll ska jag fortsätta med aktivitet dega i soffan. Imorgon börjar mitt nya liv (typ) och då gäller det att vara fff-fit for fight. Eller fit for fleece…for fisk…for funk…osv.

IMG_6529

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *