IMG_5613.JPG

Nu är jag ute i buschen på klassresa woho. ”Tyvärr” är resan inte bara njuta och grilla pinnbröd utan vi ska ha lektioner och utepedagogik också. Vädret är ju fint så jag hoppas det blir bra det här. Däremot är jag som sagt nervös likt en fjortonåring som åker på kollo. Vilka ska jag få bo med? Kommer jag längta hem? Har jag glömt något? En sak jag redan kommit på att jag glömt är nya underkläder och strumpor…hehe. Mina fötter kommer lukta blöt hund när jag är på tåget på väg hem igen imorgon.

Något jag inte tagit med mig är plattången och det känns ju otroligt modigt och utmanande för mig. Det gäller ju att hoppa ut för bergen för att lära sig flyga vettni…..mmm utmaningar i vardagen… Nu ska jag lägga på mig ett leende och en positiv attityd så att det här blir bra och kul!

Återkommer med rapport om hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *