Vårt hem har till viss del förändrats sedan vi kom hem från sjukhuset med Märta och Lilly. Rätt självklart ändå. Vi har ju gått från två till fyra människor i hushållet och behov osv har förändrats. Låt oss ta en tur och spana in de nya fräcka inredningsdetaljerna i vårt hem!

   
Skötbord på golvet bredvid soffan, varför inte? Och såklart tillhörande blöjpåse innehållandes diverse bajs och kiss. Men varför ta bort den innan den är till nog att slängas? 

 
Små tvättlappar i papper ÖVERALLT. I sängen, på borden, nedklämt i babynestet, innanför kläderna för att torka upp lite efter en kräk, under fötterna, på golvet osv. Dessa är otroligt användbara till kräk, torka slem och använda vid blöjbyten.

   
Oklar möblering av diverse babyrelaterade saker. Vi har ju en tvåa på ca 54 kvadrat och redan innan Bobbertsarna flyttade in var det rätt mycket prylar, nu är det alltså smockfullt av grejor och vissa saker har inte bättre plats än mitt i vardis…..

 
Försök till piff med färska blomster, som ingen orkar eller hinner ta hand om vilket resulterar i en ledsnare och ledsnare bukett. Men tittar man snabbt det det kanske ändå lite fint ut???

   
Ett badrum fyllt med olika plagg och grejer som hänger på tork, som resultat av olika kräkattacker som kommer i tid och otid. Detta gör också att badrummet luktar en blandning av kiss, bajs och kräks :—-)) och det sjukaste är att jag inte ens tycker det luktar speciellt äckligt?!?!? 

 
Ett fint (…….) draperi i sovrumsfönstret för att kunna lägga sig och powernappa oavsett tid på dygnet. Notera speciellt upphängningsanordningen i form av påsklämmor från Ikea. Någon ring sköna hem asap!! (Sidenote, är SÅ GLAD över vår stora säng. Bästa beslutet att köpa den!!)

  
”En micro är så ful jag vet vilken bra idé vi stoppar in den i ett skåp” <– = toppen när micron mest användes till att värma någon matlåda då och då. Mindre toppen när micron används flera gånger varje dygn för att värma ersättning. Himla snyggt att ha en sladd hängandes sådär och en öppen skåpdörr in i det kaosigaste skåpet i lägenheten hela tiden…


Sådär det var lilla turnén i vårens nya heta inredningstrender. Något ni alla känner för att kopiera nu på studs? Inte…? 

6 comments on “Inredningsdetaljer ”

  1. Igenkänningsfaktorn är hög <3 Nu 14 månader senare är det istöllet leksaker, nappar och våtservetter öööööverallt :))

  2. Ett tips från en annan som matar med ersättning. Köp en vattenkokare där man kan välja temperatur! Det är guld värt . Då slipper man värma i micron. Philips har en där man kan välja 40 grader. Det var ett av dom bästa inköpen. *tips tips*.

  3. Måste bara tipsa om två grejer eftersom ni flaskar.
    1. Det finns nån slags kaffemaskin fast för ersättning, om ni hajar. Så man trycker på en knapp o ut kommer perfekt blandad o tempererad ersättning. Jag har sett att det finns begagnade oxå.
    2. Det finns vattenkokare som man kan ställa in på att värma till 40grader. Ett tryck. Den värmer. Man blandar i pulvret o då blir det typ precis 37grader. Såååå bra grej!!

  4. Fördelen är att babysitters och sånt försvinner efter ett tag. Nackdelen är att att det istället blir leksaker överallt. Överallt. Om ni har ersättning som ska blandas med 40-gradigt vatten rekommenderar jag att ni införskaffar en vattenkokare ned ställbar temperatur. Bästa köpet jag nånsin gjort!

  5. Haha, ja! Exakt så ser det ut hos mig också! Och då fick jag bara EN liten knodd för 7 veckor sen… trodde aldrig man skulle känna sig rätt fräsch med bara nån enstaka kräkfläck på sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *