Idag känns det som om jag inte haft en lugn stund. Jag började med att åka och klippa mig klockan 11. Sedan snabbt hem för att spela in podcast där Ludde som vanligt var bångstyrig och envisades med att ligga så här under inspelningen

IMG_6294.JPG

Sedan åkte jag till Farsta och handlade grejor till vår tacomiddag ikväll, jorå taco och Så mycket bättre ska det bli, och spik till rumänen som sitter i vår tunnelbana, för det hade han önskat.

När jag kom hem rörde jag ihop en sjukt god guacamole som fått stå och gotta till sig lite i kylen medan jag börjat klippa podden. Jag kan dessutom inte hitta Yrsas mjukisbyxor, som jag har annekterat, så jag går runt utan byxor eftersom jag inte orkade sätta på mig mina jeans igen efter att jag tagit av dem.

Nu ska jag börja laga maten så den är typ klar när Yrsa kommer hem från jobbet. Sen blir det som sagt Så mycket bättre och kanske Grand Budspest Hotel om vi orkar!

Podcast på tisdag kväll som vanligt förhoppningsvis och den här gången kommer Anders vara med från München om allt går som det ska. Det får ni inte missa!

1 comment on “Inspelningsdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *