Så sen återkoppling, hujedamig. Ni kanske får omkring nu och tror att det har kommit bebisar eller något. Men ickepicke. Jag har bara varit så trött. Jag var på sös väldigt länge i förmiddags och för första gången fick jag möta otrevlig personal som har med mödravården att göra. Jag har kanske haft väldig tur eller något men jag har bara mött så otroligt bra och snälla människor innan, så att ha och göra med de två otrevlisarna idag kändes konstigt och gjorde mig rätt irriterad också. De mätte som vanligt blodtryck, ctg, tog blodprov och tittade efter protein i urinen. Jag fick ligga med ctg jättelänge för i vanlig ordning var inte bebisarna superpigga på att bli registrerade, och sen fick jag ta blodprov som tog lång tid och vänta på doktorn som tog lång tid och vips hade hela förmiddagen försvunnit. 

Blodtrycket var lite högre än när jag skrevs ut men jag ska tillbaka på torsdag för ny mätning och imorgon har jag en tid på Mvc och då kommer ju också trycket att mätas. Och allt annat såg ut som det skulle, så jag fick gå hem igen och slapp läggas in igen. Tjoho! Jag firade med att äta lunch i ringen, på teatern, igen. Denna gång åt jag en bahn mi med tofu som var supergod!! Tips tips till er alla. 

   
 
De senaste dagarna har jag drabbats av en otrolig trötthet, så jag knappt vet var jag ska ta vägen för att hjärnan är seg som kola. Jag har svårt att powernappa på dagen för jag inbillar mig att jag inre kommer kunna somna på natten då, men jag kanske borde testa det ändå för det är ju väldigt lockande. Dessutom går tiden fort när en sover bort någon timma…hehe. Jag har verkligen alldeles för mycket tid on my hands. Och så tråkigt. Men samtidigt utan ork att göra något. Lite av ett moment 22. Men, snart kommer jag inte kunna ha tråkigt på det här sättet mer så jag får väl försöka hitta någon slags frid det och njuta av tråkigheten. Eller något…

2 comments on “Inte inskriven på Sös”

  1. Känner igen det där med att ha tråkigt men att vara för trött för att orka hitta på något. Jag var hemma de sista månaderna innan min lilla Juni kom nu i januari och bara väntade. Gick dessutom över tiden två veckor och herregud vad tiden gick lååångsamt på slutet. Hade liksom sett alla serier jag ville se och läst alla böcker jag ville läsa. En grej jag gjorde mycket var att laga mat och frysa in, det har verkligen varit räddningen de dagar då Juni skrikit och man bara snabbt velat få i sig något att äta. Så orkar du-laga mat! Ett hett tips är att göra mat du kan sleva i dig med en hand, haha.

  2. Läste nu i föregående inlägg om att du har svårt att laga mat pga ryggen så mitt tips var ju rätt kasst. Det går ju jättebra med färdigmat också, vi har ätit rätt många påsar färdig fryst pyttipanna här hemma sen januari kan jag säga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *