Här sitter jag i personalrummet och registrerar närvaro för 13 veckor :)) och varje lektion måste registreras var för sig :—))). Men jag klagar faktiskt inte alls. Det är väldigt skönt att bryta av med lite jobb som faktiskt inte kräver så mycket hjärnaktivitet och där jag kan sitta i en soffa och sippa på nyponsoppa. Det bäddar också för en dag med mer livskvalitet än gårdagen! En annan sak som bäddat bra är att jag sov från sju igår kväll till sex imorse med inte alls så många uppvak. Tjo to the ho!!! Himla skönt. Konstigt nog känner jag mig ändå inte utvilad, men men en kan inte få allt. Och solen skiner ju till och med #carpediem

Efter jobbet ska jag kaaaaaanske kaaaaanske göra knäck. Hiiihiiihiiihi är så sugen på jul! Jag har också börjat julpeppa på Pinterest. Ska dela med mig inom kort av detta. Happy lillördag till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *