Jag är en riktig earlybird jag. Redan klockan sju vaknade jag (av mig själv?!??!?!) och bestämde mig för att stiga upp. Och ändå är jag på gränsen till att bli försenad till jobbet nu? Hur går det till det här med tiden? Nu sitter jag och slänger i mig lite äpple- och kanelyoghurt för att sedan snöra på mig platåskorna och sprinta med långa steg mot tuben.

 

Det är många som reagerar på det här med att jag jobbar helger. De kan inte riktigt få ihop det i huvudet och undrar varför jag som jobbar heltid som redaktionschef också jobbar i butik. Och det kan jag svara på små vänner. Jag har fasta timmar på HM och det är så enkelt som att jag inte vill säga upp mig. Så länge jag orkar med att jobba på det här viset kommer jag att fortsätta och det har inget med att jag får för lite pengar på mitt andra jobb som många verkar tro. Det blir bara lite extra klirr på sparkontot och gör att jag kan köpa ett hus tidigare (eller större lägenhet för all del).

 

Så är det med det! NU JOBBAR VI LÖNEHEEELG!!! PEPPPEPPEPPEPPEPPPP. Undrar om jag kommer få se många shorts idag? Vi alla blir ju som galna i den här plötsliga ”värmen”….

2 comments on “Jag är på väääg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *