Alltså nu är stunden kommen hörrni, jag är officiellt snygg/cool/ball/avundsvärd/insert valfritt positivt ord i pintesesttappning. Jag finns med på pinterest! Ja alltså inte bara som ett konto, vilket jag också har, men som motivet på en pinnad bild!?!?! ALLTSÅ WOW säger jag bara.

W

 

O

 

W

 

Skärmavbild 2014-10-06 kl. 12.16.47

Nu kan jag dö lycklig.

6 comments on “Jag finns på pinterest!”

  1. Så knäppt och häftigt! Men så klart den där bilden ska finnas med på pinterest! Vad heter du förresten där? Och var kommer örhänget med kvinnomärket ifrån ?

    Kram

    • Jag heter nog bara yrsaandree där, eller kalasyrsa. Jag fattar inte riktigt hur jag kan se det….heheheh tekniskt_under_86. Örhänget kommer från glitter, men det var ett bra tag sedan de såldes tyvärr :'(((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *