Idag fyller jag år, 30 år för att vara lite mer exakt. Hela dagen har varit fylld av firande och nu har jag äntligen segnat ner i soffan igen. Jag kan konstatera att jag just nu inte är gjord för firande i mer än kanske 15 minuter, allt på mig gör ont och är svullet och min hjärna är helt slut. Men fint har det varit! 

Så grattis grattis till mig (och till min tvillingsyster också såklart). 30 fina år down och flera flera flera to go. 

7 comments on “Jag fyller år!”

  1. Grattis på födelsedagen!
    För ett år sedan var jag ungefär där du är nu, med tvillingar i magen, beräknade att komma den 17e mars men fick sättas igång den 20e mars och de två underbara flickorna (vi visste inte innan) ankom den 21 mars. Jag vet inte vad jag vill säga mer än att jag förstår hur du känner dig. Sprängfylld! Det är fantastiskt med tvillingar! Jag är tacksam för dem o deras 2,5 årige storebror varje dag! Jag kommer följa din/er blogg med spänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *