Tog en välbehövlig springtur efter jobbet och nu ligger jag här och myser. Nuduschad med min sprillans nya huvtröja på mig.

Och på underkroppen, NADA! Kalle Anka-style.

Varför? För att jag gör vad jag vill.

Köpte för övrigt nya svindyra hörlurar till min iPhone igår. Jag tror de var så dyra för att man fick ett gigantiskt stolpiller med.

Jag undrar vad det gör? Eftersom det står SL på det antar jag att det har något med kommunaltrafiken att göra. Kanske är det så att om man missar tåget så kan man köra upp det här i röven och så teleporteras man dit man ska?

Och ja, jag sade ju att de var svindyra, men de han försökte lura (pun intended) på mig kostade 500 mer. De ska fan vara tillverkade av änglar för att jag ska betala 1300 för ett par in ear-lurar. Det var de inte, men de var designade av Dr Dre. Störtlöjligt.

3 comments on “Jag gör som jag vill”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *