HAHA! Jag har blivit brun lite snabbt över natten. Någon smetade in mig i bajs…eller? Nej jag bara skojjar ju!!

Jag har spraytannat mig för första gången evvah! Jag är ju rödlätt och inte den som blir brun i vanliga fall, när jag var i Thailand i tre veckor frågade folk om jag inte hade varit utomlands eller om det var molnigt hela resan. SÅ BLEK ÄR JAG! Men nu vettni! Nu är jag brun som vilken lyxhustru som helst och jag skulle lätt kunna passa in med de gamla grogghaggorna på Rivieran som sitter och spelar bridge.

Det känns helt crazy! Jag har ju aldrig någonsin varit så här bruuuuuuun!!! Jag tycker på riktigt att det ser ut som att någon har smetat bajs i min fejja för det ser så wierd ut!

Men det är lite härligt att hela redaktionen har gjort det tillsammans så alla softar runt i mjukiskläder och luktar lika illa! VI-KÄNSLA!!!! Vi har bajs i ansiktet men vi har det i alla fall tillsammans!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *