Bild 2015-04-19 kl. 15.48 #5

This just in. Jag ropade hej. Jag har alltså blivit sämre igen :'((( buuhuhuuhuuu. Igår kväll var jag så snorig och täppt och somnade med ont i huvudet och imorse vaknade jag upp med fortsatt ont i huvudet och ännu mer snor i näsan. Så TYPISKTTTT!!! Jag skulle inte ha skanderat så glatt att jag sluppit sjukan. Detta är mitt straff.

Så idag spendera jag dagen inomhus i soffan och under täcket, hyttandes med näven mot den lysande härliga solen. Fy fan för att vara sjuk när det är fint väder ute, kan inte alla sjukdagar och ruskdagar samlas i en helig allians? Det enda viktiga jag gör idag är att jag sitter och skrivet ett cv för ett jobb jag verkligen vill ha, och det känns så hiiiiimla läskigt att känna så och att söka det. Min mage dansar tango med tarmarna. Men jag vill ju kasta mig ut lite mer, så att söka det här jobbet är väl att praktisera den önskan.

Ps hörrni förlåt för att vi (kanske mest jag) är dåliga ibland på att svara på kommentarer, det är för att jag inte kan göra det i mobilappen och eftersom jag så sällan sitter vid en dator these days glömmer jag ibland bort, och så är det dessutom väldigt svårt att se vilka en redan svarat på. Så därför kan vissa kommentarer falla mellan stolarna ibland, men skriv gärna igen om det är så att det är något ni vill ha svar på eller så. PÖSS PÅ ER GODISAR hoppas ni har en kuligare söndag än jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *