Bild 2015-04-17 kl. 14.25 #3

Här kommer ett eventuellt ”hej” som jag ropar innan jag faktiskt egentligen bör. Men YOLO jag vill överlag vara bättre på att ropa hej så nu ropar jag bara. Det KAN vara så att den där hemska hemskinfluensasjukan gått mig förbi!! Jag var hemma hemma dagen igår och tog det lugnt, och idag har jag till stor del också bara varit hemmavid med mycket te bredvid mig och jag känner mig faktiskt bättre!! Tomas har ju varit svinsjuk så jag har väntat mig samma öde. Åh jag blir SÅ glad om jag lyckas förbli oinfluesig.

Jag har ju sådär som en typisk vuxen ”inte tid att bli sjuk”, som jag tyckte var så himla konstigt sagt när jag var yngre men nu helt och fullt förstår. Ikväll ska jag passa mina småsyskon. Imorgon ska jag åka och storhandla för jobbets räkning och på måndag har den gästspelande föreställningen premiär på Galeasen så då blire långpanni på jobbilobbi. Men det verkar ju som att jag kommer kunna gneomföra alla mina planer eftersom jag inte blivit snorsjukis!

Ja så det var dagens goda nyheter, dagens dåliga nyheter är att Karin och Saras pod lagt ner. Tidigare har de sagt att den varit på paus och jag har hållit mina tummar blå för att de ska ta upp den igen men idag meddelade de att den är avslutad. Så himla sämstigt! Deras pod var ju den bästa som finns :'(((( rip bästepodden. Ska hålla en liten begravning här hemma i samband med mitt påtande på balkongen. När jag ändå håller på med jord liksom. Jag ska plantera om en massa växter, så frön och drömma stora drömmar om en prunkande balkong <3

1 comment on “Jippiii”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *