Hejhej hallå.

Eftersom jag är gammal nu och inte kan hålla samma tempo som en yngtypp kan göra så är jag helt slutkörd såhär klockan halv sju på kvälla. Igår var jag på världens roligaste överraskningsfest och den höll på tills solen gick upp! Men klockan tio var det obarmhärtigt nog uppgång för oss alla trots den sena timmens partajande. Pannkaka till frukost och sen ut i världen som låg för våra fötter.

Fram tills nu har det gått jättebra! Jag har till och med skrutit om att jag inte alls känner av så mycket trött/seghet. Men man ska inte ropa hej! Nu ligger jag här i min säng och vill bara ta ett bad och titta på gossip girl för att sen gå och knyta mig. Men det kan jag inte!!! För det ska komma en sån här ”matkasse” hem till oss som jag ligger och väntar på! Och den har jag väntat på sen klockan fyra!!!! När faen kommer den? Jag har ju inte ens vågat gå på toa för att ”snart kommer de nog”.

KOM DÅÅÅÅÅ!!!!

Annars ska jag slå er på käften

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *