Jag tycker lite synd om måndagar. Att de ska behöva suga så mycket liksom. Det är ju inte deras fel att de är första dagen efter helgen.
Jaja.

Såg ni den här igår förresten. Moderaterna, eller förlåt ”NYA” moderaterna, har gjort nån jävla räknemaskin som berättar för dig hur mycket ”du kan” behöva betala ”upp till” extra i skatt om de torskar valet. Det är många kanske i den formuleringen, och det är ett löjligt sätt att försöka skrämma upp folk. Vet ni vad era kapitalistjävlar? Ni kan inte köpa mig. Jag betalar gladeligen upp till 8000 mer i skatt per år om det innebär bättre förutsättningar för alla. Jag är nämligen trött på mig mig mig och mer sugen på vi vi vi.

IMG_5599.PNG

Såg också att Blondinbella delat denna bild, bara det att den var typ tio gånger så hög som min summa. Cry me a fucking river för fan, du har råd.

Annars då? Mycket valspurtande som pågår. Såg att många blev upprörda över att Fi satte rosa glasögon på andras valaffischer igår kväll. Jag hade kanske kunnat förstå upprördheten om det var så att varje parti har en affisch per område eller så, men när Slussen är lika tapetserad med valskräp som en rockklubbstoalett är med klistermärken så har jag svårt att se skadan. De flesta valaffischer är dessutom SKITTRÅKIGA så vem bryr sig!?

Jo, sen hörde jag att Alliansen tycker vi ska ha tolv månaders provanställning istället för sex. Alltså inte istället för samlag, utan istället för sex månaders provanställning. Det låter ju toppen, OM EN INTE BEHÖVER FÅ ETT LÅN ELLER SÅ, MEN DET SKITER NI VÄL I ERA SVULLNA PENGAGRISAR!

Ja, så det är det humör jag är på idag. Yay! Lika dimmigt som utsikten från kontoret.

IMG_5600-0.JPG

Tappat bort min ring också. Som grädde på moset.

4 comments on “Jo men god jävla morgon då”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *