Underrubrik till ospännande rubrik: 3 bilder ur verkligheten.

Idag har jag varit på jobbet mest hela dagen. Att ta sig hit är allt som oftast mys eftersom jag åker båt och det är trevligt. Idag var det dock ett sånt himla störande väder tycker jag, hatar när det blåser snö hårt i ansiktet. Idag hade jag velat kunna teleportera mig snabbt och smidigt.

IMG_0650.JPG

 

Här ute på Skeppsholmen har plogen gått het hela dagen till mina örons förtret, men det är ju i alla fall bättre än i diverse förorter där trottoarerna helt försvinner pga inget plogas. Jag har roat mig lite med att titta på folk som halkar till på parkeringen nedanför oss (där även lille jag ramlade till och skrek högt tidigare idag).

IMG_0661.JPG

 

Idag har också min ena lillebror varit här, han hittade en mycket bekväm fåtölj att slå sig ner i………..

IMG_0655.JPG

 

Och så har han suttit där och kluckat högljutt över diverse youtube-klipp. Det är väl ändå det bästa ljudet?? Barnkluck!

 

Och det var mina spännande alster ur verkligheten för idag, nu ska jag återgå till att svara på mejl vilket jag ägnat de senaste timmarna åt! Vänliga hälsningar Yrsa Andrée

Skickat från min iPad

2 comments on “Jobbardag”

  1. hallå! ni som tillbringat lång tid i NY, vet ni var en äter bäst hamburgare? och vad en absolut inte får missa? :))) jag ska dit med min tjej på söndag och vi ska fira att vi varit förlovade i ett år <3 så har ni tips på fina, romantiska, peppiga och bra saker en inte får missa? 🙂

    • Tomas hälsar att de bästa burgarna finns på Five Napkins. Jag äter ju vego så mitt utlåtande är inte riktigt relevant ifall en äter kött =)) Och så borde ni äta på shake shack för slabbets skull, också goda burgare men till ett billigt pris och mycket mer slabb som sagt. Och vi gjorde ju himla mycket sommaranpassade saker som att åka till coney island och gick omkring i trädgårdar men det kanske inte riktigt är aktuellt..hehe. Men jag skulle säga klassiker som att strosa i central park vilket lär vara underbart vackert om det är lite frostigt och härligt, vandra över någon av broarna och hänga i brooklyn eller williamsburg, shoppa härligt, gå i pappersaffärer (om ni liksom jag är näst intill besatta av härliga almenacor, kort, fejktatueringar osv), äta gott (förutom hamburgare tipsar jag om clinton street baking company för frulle), gå på små loppisar/marknader, gå på museum jag gillade american museum of natural history och the met (inne i båda kan man fördriva DAGAR)….och bara gå runt och njut av varandra och kärleken och härligheten <3<3<3 HA DET BÄST!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *