Imorse gick jag upp i bra tid och yogade på där tidigt på morgonen för att sedan kunna komma iväg till jobbet i bra tid, men så fick jag ett sms om att vi skulle ta dagens ärenden imorgon istället.

Så min jobbdag blev en icke jobb-dag på bara några sekunder. Men då var jag redan up and going och kunde liksom inte slappna av riktigt i någon slags ledighet. Alla som pluggar eller har jobb där en kan jobba exakt hur mycket som helst känner kanske igen känslan. Det var som att min kropp var inställd på jobbande och att gå hemma och skrota fick mig bara att få oro i magen och stresskänslor.

För att råda bot på dessa jobbiga känslor tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Josefin. Hon hade jobbeftermiddag hemma och jag anslöt och jobbade på att pricka av saker på min personliga todo-lista och tidsinställa lite blogginlägg. Det var skönt att komma utanför dörren och få sällskap av José. Extra plus i kanten var fikastunden med Bo när han åt fruktpuré och leverpastejsrån, alltså SÅ GÖLLI BEBIIIISSS!! Under fikastunden klappade han mig lite snällt på kinden så att jag fick leverpastej och puré på den <3<3<3

DSC02752-1024x682

DSC02758-1024x682  (Tack Josefin för bilderna även fast jag inte frågade ooooops)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *