Idag är det fredag tjoho! Jag har i vanlig fredagsordning yogat igång morgonen som hälsan själv. Det är en sån härlig fredagrutin jag har, tycker jag i alla fall nu efteråt. Innan yogan där på morgonen är det alltid en plåga. När ska det egentligen bli enkelt att gå upp på morgonen igen? När jag var liten mådde jag dåligt om jag sov längre än till åtta för då kände jag att jag slösade bort dagen. Går jag upp åtta en ledig dag nu är jag nöjd hela dagen sedan för att jag varit igång så otroligt tidigt.

Yogan kändes tyvärr inte så bra idag. Ledaren pratade hela passet om icke prestation och att vi bara skulle leka och vara snälla mot våra kroppar, men jag var bara irriterad på mina onda höfter som gör att jag inte kan göra vissa positioner ordentligt, och på mina stela hamstrings som gör att jag inte kan göra tex hunden ordentligt, och på mina svaga muskler i hela min kropp som gör att jag inte orkar hålla upp mig själv. Men jag ska försöka ta till mig snacket om acceptans.

Nu är jag på jöbbe i vanlig ordning, men med en ny arbetskamrat. Idag jobbar jag med min himla bra kompis Carro som jag jobbade ihop med på Egoboost. Carro eller luggflärpen som hon brukar kallas för. Hihhii

IMG_2062.JPG

Hon är så gölli! Nu ska vi ta oss an 57 skolelever todelo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *