Ahapp i vanlig ordning är jag på jobbet och tjänar in mina surt förvärvade slantar (eller fördärvade). Några saker som hänt idag är:

– att jag tog på mig vårjackan imorse!!!!! Ja det var att ta ut det lite i förskott jag vet men jag var så sugen! Det är en ny liten kappa sörrni. Om ni är snälla kanske ni får se den på någon gång.

– att jag trots vårkappan svettades sönder! Jag tog nämligen förutom kappan också på mig underställatröja, cashmeretröja, fleecetröja och ull halsduk. Var tvungen att låna en tröja på jobbet pga all svett som samlats i min andra.

– en kund beställde ”en negerboll” i pausen……….visste inte alls hur jag skulle hantera detta uttalande så jag sa bara ”sådär säger man inte det heter chokladboll” men önskar att jag hade haft något lite mer otrevligt och ifrågasättande på lager. Nu kändes det lite som att jag var på hans sida och att min mening var mer ”ja så får man ju inte säga i det här jävla pk-landet längre”. Nu efteråt kommer jag på en massa kvicka saker men det är ju för sent nu..

– jag råkade ha sönder en skumraket så då var jag ju tvungen att äta upp den :/// nee alltså så tråkigt :((((((((((((( råkade också ha sönder en mumsmums kort därpå. ”Ojdå”

– har tokat mig med peruk. Tokitok. Alltså så här kort hår klär mig verkligen inte helveeetttteee vad fult det är.

IMG_1232-0.JPG

IMG_1214-0.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *