Hej allesammans. Jag har verkligen fullt upp om dagarna med mitt nya jobb och har som Tomas skrev också varit sjuk så jöses vad slut jag har varit om dagarna/fortfarande är. Alltså en ärlig undring, hur orkar folk jobba? Egentligen? Det är ju superjobbigt ju……? En hinner ju inte göra något annat än jobba och äta lite?

Jaja inte ska detta inlägg handla om att jag är för upptagen för att ha ett heltidsjobb, utan om min allra bästa Josefins bröllop som var i lördags. Weeeiiii. Älskar bröllop!

Det hela började sådär bra eftersom jag legat alldeles däckad i soffan sedan onsdagen, och när jag vaknade på lördagen mådde jag tyvärr inte så bra som jag hade hoppats. Snoret var fortfarande en frisnyltande inneboende i min skalle och jag var sådär hopplöst täppt i öronen och så hade jag ont ont i kroppen och var tröööööööttttt. Men ett bröllop är ju inget som en kan göra om nästa helg bara sådär så jag stoppade i mig lite piller och nässprayade till tusen och så satte jag på mig en klänning och sminkade mitt rödfnasiga ansikte.

Efter en lång lång tid kom vi fram till kyrkan och satte oss så långt fram vi bara fick utan att behöva låtsas att vi var en del av familjen….och så tog vi såklart en bild på plats med det vackra taket som kuliss. Ungefär det enda med bilden som är vackert för vi ser ju rätt dumma ut….märk också väl det lilla glänsande strået på min haka :’)))))))

Efter cirka en kvarts väntande så rasslade det äntligen i dörrarna och brudparet trädde in. Jag trodde att jag skulle gråta loss totalt men jag tror att jag var lite avtrubbad av alvedonen och förkylningen.

Jag levde i nuet hela ceremonin och fotade inte alls förrän allt var klappat och klart ochde gifta makarna trädde ut igen. Så himla fina de var alltså!!!!!!

Och så blev det dags för det traditionsenliga riskastandet. Vi blåste också bubblor, men dessvärre blåste det i motvind så alla bubblor flög bara tillbaka på de blåsande. Synd för det gör sig ju himla bra på bild med såpbubblor.
  

Hela fina följet fick glatt posera också <3<3

Sen tog jag med min snoriga snok och vi gick till bussar som stod parkerade utanför kyrkan och som körde oss alla till middags- och festplatsen.  

Väl där skålades det i champagne och till mig stora glädje och lycka fanns det en massa chips och popcorn och jordgubbar också!! Hungern rev min buk så otroligt mycket så det var verkligen ett bra beslut av makarna Knuss att ha det så. Tipz till alla, ha tilltugg till skålen!
  

Det var små små söta ulliga och gulliga getter som gick omkring löst på området och höns i en bur och hästar lite längre bort. Kort sagt perfekt för att jag skulle vara underhållen rätt så lång tid :—)))

Men självklart språkade jag med folk också, och speciellt mycket ville jag såklart klämma på Josefinfinfin. Alltså jag är SÅ impad över att hon gjorde sitt smink och hår själv?????? WOW-FAKTOR.  
Efter ett tags minglande var det dags att träda in i ladan för att äta middag. Det var så fint inrett! Det var ett riktigt pinterest-bröllop!!! Med vimplar och vitt och trä och grönt och lampor.  
  
  

Efter att vi skakat hand med våra bordsgrannar och bekantat oss och maten var introducerad så började vi ta för oss av den goda goda maten. Jag var orolig att jag inte skulle kunna äta något alls knappt pga ett molande illamående, men jag lyckades FINFINT med matintaget!

Under middagen så var det en massa tal och förutom detta fanns det också happenings som ett quiz om bröllopsparet och ett bingospel. Jag var inriktad på seger på bingot och vädjade Julia att snappa mig så att jag skulle kunna checka av ”se julia skicka en snap”.

CHECK! Jag fick faktiskt bingo jäääääääävligt snabbt måste jag säga. Bäst vid vårt bord tror jag att jag var. YES ASSÅ! Älskar att vinna.

Det var finfina detaljer genom hela bröllopet som kändes väldigt personliga och roliga och som gav det där lilla extra till hela tillställningen. Det var väldigt gulligt att Bo fick vara med på middagen och festen genom en hemmagjord vinflaska <3

Efter middagen var det dags för efterrätt och Josefin och Martin hade gjort det smarta valet att härma så som vi gjorde på vårt bröllop och be nära och kära om hjälp att baka ihop en buffé av olika kakor och bakverk och tårtor och godis. Det är verkligen en BÄST idé! Billigt och bra och tilltalar (förhoppningsvis) alla smaker. 

Efter en lång middag med många vackra tal så var det dags för fest. Det inleddes med livemusik och fortsatte sedan med den eminenta dj:n spotify. Och så var det dans dans dans i timmar tills benen värkte och tarmarna befann sig i halsen.
  
  

När allt var över så tog vi en tarrebarre hem till hökis för multum, och somnade gott efter denna härliga härliga dag. Det var så otroligt fint och roligt och jag är så glad över att Josefin och Martin valde att gänga sig så att jag fick gå på bröllop. Nu vill jag bara att alla mina vänner ska gifta sig. Seså börja nu, varför vänta?? Komigen!

1 comment on “Josefins bröllop”

  1. Haha, åh vad jag känner igen den känslan. Var också på bröllop i helgen. Efter det drömmiga eventet vill en ju gå på bröllop varje helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *