Insikt (igen och igen): vad kämpigt det är att vara lärare hörrni. Så mycket runtomkring-mojja som liksom bara försvinner in i en tid som inte finns, och så mycket kunskap som inte får komma fram. Men kul att umgås med barnen ändå :))

IMG_8505.JPG

Skål! Från en megatröttsvullen med kuddmärkena kvar i ansiktet 07.30 imorse på gullmars.

4 comments on “Jösses”

  1. Heja dig! Det är runtomkring-grejerna som gör mig avskräckt av läraryrket, som jag ändå funderat på i några år av och till. Kanske fel tillfälle att önska mastigt blogginlägg med tanke på det du precis skrivit, men skulle du inte kunna skriva lite mer om ditt yrkesval och hur du ser på lärares arbetsmiljö/villkor baserat på det du sett hittills? Vore bra att höra från en soon-to-be riktig lärare som inte är bunden till typ För Det Vidare, som iof är jättebra, men samtidigt jobbar för att locka folk till yrket och därför kanske mest tar upp de positiva sidorna.

    PS Er blogg är bäst.

    • Ja det är allt det där runtomkring som gör mig lite rädd också :((( Ska verkligen försöka med något slags mastigt blogginlägg om detta, men kanske efter praktiken när jag inte är mitt i det. Nu är det lite för nära liksom..hehe.
      OCH TACK FÖR DIN FINA KOMPLIMANG OM BLOGGISEN <3

  2. Åh tycker det är så så så såå viktigt att de som verkligen tycker läraryrket är viktigt blir lärare som brinner för något och vill. Det tycker jag att du verkligen utstrålar. Jag vet att det kan kännas tufft i bland näst intill omöjligt men jag vet också att en bra lärare kan ge så mycket magi till en elev. En lärare kan även om den inte ger allt eller få in allt få en att känna sig älskad och få en att upptäcka så mycket mer. Jag hade önskat att du var min lärare när jag var liten och måste bara säga super spåntant att det är så kul att följa din resa till en lärare hihi. Massa kram och pepp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *