Ujujuj vilket ståhej det har varit hela dagen lång. Inte en lugn stund har jag haft, även fast jag har ledigt. Men icke klagar jag icke för det har varit en dag av härligheter!

Det hela började klockan halv åtta när klockan ringde, jag hade nämligen bestämt frukostträff med Carro och Cissi på Louielouie klockan nio. Jag var i vanlig ordning först på plats och passade på att fota min lygamla lugg. Japp it’s back again. Är precis i vanlig ordning också lite sådär nöjd just nu men det kommer ge sig antar jag.

IMG_9430.JPG

Jag köpte inte en megabastant frukki eftersom jag hade bokat in en brunchdejt vid elva också…hehehe gillar att äta…..

IMG_9427.JPG

Carro kom rätt snabbt efter att jag ankommit men Cissi fick vi vänta på i 40 minuter :-)))))))) SKÄÄÄÄÄRPNIIIIIIING ville jag bara skrika på na. Sedan tog hon denna bilden på oss och allt var förlåtet…? Eller? Hahaha det ser ju ut som att jag inte har några ansiktsdrag alls?

IMG_1974

Sedan satt vi och snackade livskriser, julplaner, döden och livet. Efter några timmar bröt vi upp och jag vandrade bort mot mitt nästa matmål på färden: greasy spoon. Jag har längtat efter att besöka detta ställe i flera månader och nu äntligen var det dags för jungfruresan.

Jag träffade upp min tvilling Vilda, min lillasyster Nora och min kompis Karin. Och på sann svengelska beställde jag in en ”ääggss flårentiiiiin änd e cåffe”. Alltså ngt gott bröd med spenat, pocherade ägg och hollandaise på. Och ja kaffe. MUUUMMS vare!!

IMG_9443.JPG

Efter maten var uppäten så drog vi ut på stan för att shoppa…..JUUUUULKLAAAAPPPAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Vi skiljdes ganska snabbt åt med Karin, och så var det dessa tre musketörer som drog runt land och stad runt för att försöka bocka av så mycket som möjligt på julklappslistorna.

IMG_9448.JPG

Flera timmar gick vi omkring och tröttare och tröttare blev vi i fötterna och ryggarna. Och inne på en butik fastnade jag fullständigt i det ekologiska sortimentet och bestämde mig för att jag ska bli en sån där som använder en massa BRA produkter bara. Från smink till tvätt och hår osv. Och utan palmolja (eller med certifierad sådan) ((snöade in på sådant här igår kväll och förbannade oss hemska människor som förstör världen)) och utan att ha testats på djur osv. I butiken fick jag tips om att denna deo är the shit. Tipstips till er.

IMG_9449.JPG

Sedan struttade vi omkring lite mer blablabla och efter ett tag skiljdes även de tre musketörerna åt, och jag gick till Biblioteksgatan och fastnade inne på urban outfitters i vad som kändes som ett år pga hunger och dipp. Men när jag hittade dessa My Little Pony-muggar kände jag livet i mig igen, så jag orkade samla ihop mina kroppsdelar och släpa dom till tunnelbanan för att åka hemåt.

IMG_9450.JPG

Och nu har jag helt ramlat ner i soffan och har mycket svårt att ta mig upp härifrån. Trötthet, träningsvärk och en kall kropp är de tre komponenterna till detta. Men klockan nio är det sags för lite hoppning på häst så jag måste snart börja dra på mig kläderna och get going. UUhhhh. Måste samla mig mentalt inför detta.

4 comments on “Juleklappsshoppingennnnn”

 1. Deon är the shit!! Om du ska byta från ”vanlig” deo så tänk på att det kan ta ett tag innan din kropp har vant sig vid naturliga saker. Blir väll ngt slags bakslag när kroppen rensar ut gifter antar jag? Tips på bästa ”naturliga skönhetsgrejer” bloggen om du har missat: http://www.naturligtsnygg.se/

  / mvh en naturlig nörd

  • ÅH har nu läst sida upp och ner i bloggen, som jag hade missat. Så tack för det tipset! Och med deon då underar jag…detta bakslaget innebär det äckelpäckellukt då? För sist jag provade naturlig deo luktade jag så himla äckligt trots att jag knappt ens hade svettats =((((

   • Det var så lite så 🙂 Helt klart bästa bloggen!
    Är ingen expert men jag fick det, har nu läst mig till att det är ganska vanligt, en eller två gånger när jag bytte. Inte så kul men förstår samtidigt vilken skit man har i kroppen då :/
    Sen finns det ju såklart bra och dåliga naturliga deosar, så det kanske bara var fel sort för dig?
    Lycka till!

    • Ja alltså fy tusan egentligen vad obehagligt det är att tänka på vad en smackar på sin lilla kropp. Massa hemskheter. Ska kanske försöka schemalägga bytet av deo då till en tid jag kommer spendera mycket egentid hemma typ….hahaha. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *